hijink & zoannemieke hijink

intensive hink-stap-sprong programma frankrijk

28 mei tot 1 juni 2019
HINK – STAP- SPRONG

Voor iedereen geldt dat er patronen in werk en leven sluipen. Patronen hebben een functie, ze ontstaan niet voor niets, komen voort uit goede intenties en zijn in oorsprong liefdevolle en loyale bewegingen. Bij dit HINK-STAP-SPRONG programma neem je de hardnekkigste patronen onder de loep, geeft ze lucht en versterkt en herstelt daarmee het oorspronkelijke vermogen dat uit beeld was geraakt.

Voorafgaand aan het driedaagse programma in Frankrijk, starten we in Nederland met een intakegesprek en na de intensive ronden we deze ook af met een persoonlijk nagesprek. Tijdens het verblijf  in Frankrijk werken we met tafelopstellingen, individuele begeleidingsgesprekken, coaching met paarden en systemische interventies.  Op een gastvrije locatie in een informele sfeer, maak je een eigen proces door, gevoed door professionele begeleiding.  In een kleine groep krijgt elke deelnemer, in vervolg op het individuele intakegesprek in Nederland, een persoonlijke routeplanner door deze hink-stap-sprong naar de toekomst. Die omvat een afgestemde combinatie van individuele en gezamenlijke activiteiten, gebaseerd op de eigen-wijsheid van de deelnemers.   Meer informatie:  FLYER 2019Deelnemers over de eerdere intensives:

  • De punten die zich bij herhaling voordeden in mijn leven én mijn reactie daarop zijn tijdens de intake zonder drama in een samenhangend en helder geheel geplaatst. Er ontstond een duidelijk zicht hoe radars in verschillende levensfasen en op verschillende platforms met elkaar draaiden en versterkten
  • Het was prettig om de dagen in een soort flow te zitten (.....). Die flow zette zich de eerste dagen na terugkomst voort. Heel fijn.
  • Van tevoren kon ik me niks voorstellen bij een hink-stap-sprong programma. Inhoudelijk zat het goed in elkaar en klopte het helemaal. Jullie bewaakten ook goed de voortgang en dynamiek.
  • Alles goed en evenwichtig op elkaar afgestemd. Voldoende ruimte voor eigen proces en toch heel ontspannen en open met andere deelnemers.
  • Lof aan het paard (...). Met een paard werken voor een dergelijke klus lijkt van te voren raar, maar de inzet van het paard én de spiegel van het paard -de sensitieve reactie van het paard op mij- mondde voor mij uit een een oplossingsrichting.

We hebben voor deze intensive  een fijne, gastvrije plek  in Frankrijk (Morvan) op het kleine landgoed l'Huy Préau, waar we kunnen werken in een ontspannen, persoonlijke sfeer. Vanuit een landhuis met eigenwijze indeling en met eigen ruimte, doorloop je het programma. Buiten kunnen we op deze prachtige plek ook met de paarden werken.  Hierbij informatie over de route. Ook is de locatie per trein goed bereikbaar. Op de website van de locatie vind je ook informatie over de intensive.

Praktisch:

  • Kosten begeleiding: intake sessie in Nederland, sessies en begeleiding in Frankrijk, nagesprek in Nederland & verslaglegging € 1.150,- incl. btw voor particulier en excl. btw voor bedrijf/organisatie/zzp
  • Logies, maaltijden en programma vinden plaats op de locatie in Frankrijk 
  • Tarief logies & verblijf: ingerichte hoteltent: € 320,- eenpersoonskamer met gedeeld sanitair € 365,- & eenpersoonskamer met eigen sanitair € 425,-.  Zie ook: l'Huy Préau / accomodaties. 
  • Vooraf intakegesprek over je onderzoekswens en na afloop nagesprek over uitkomsten
  • Data 2019: dinsdag 28 mei t/m vrijdag 31 mei. 

informatie over de intensive bij l'Huy Préau

aanvraag deelname intensive 'hink-stap-sprong' in frankrijk - mei/juni 2019

ik meld me aan als deelnemer en ontvang de praktische informatie
neem svp contact met mij op voor meer informatie